Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Stemcampagne Rabo ClubSupport gaat van start

Nieuws 736 keer gelezen

REGIO • Vanaf nu kunnen clubs zich weer inschrijven om mee te doen aan de stemcampagne van Rabo ClubSupport. Dit kan tot en met 11 juli. Daarna krijgen Rabobank leden de kans om te stemmen op hun favoriete clubs.

Rabobank wil hiermee een bijdrage leveren aan een leefbare samenleving. Een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden. De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in sport- of muziekles voor kinderen of het werven van extra vrijwilligers. Op deze manier helpen we om het verenigingsleven van Nederland gezond en toegankelijk te houden.

Club aanmelden
Verenigingen en stichtingen in de regio Lek en Merwede kunnen zich tot 11 juli aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Hiervoor is een inschrijfcode nodig, die clubs per mail hebben ontvangen of kunnen aanvragen bij de Rabobank. Vanaf 4 september gaan Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio. Hoe meer stemmen een club ontvangt, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank in de clubkas stort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden