• Een foto van het vorige Timmerdorp.
• Een foto van het vorige Timmerdorp. Foto: Aangeleverd

Timmerdorp in Alblasserdam zoekt kluskanjers voor klusdagen in de zomervakantie

Nieuws 592 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Timmerdorp op sportpark Souburgh in Alblasserdam wordt weer georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie.

Kinderen die minimaal 6 jaar en niet ouder dan 14 jaar zijn kunnen de Kluskampioen van Alblasserdam worden. Zij kunnen op dinsdag 15 augustus om 09.30 naar sportpark Souburgh komen, want dan start de tweede uitvoering van Timmerdorp Alblasserdam.

De kinderen gaan drie dagen timmeren en zagen en maken samen met hun timmervrienden de mooiste hut van Alblasserdam. Pallets, planken en spijkers liggen al klaar om zo er met z’n allen een mooi feest van te maken.

Inschrijven kun je zowel individueel als in een groepje van twee tot maximaal zes kinderen. Groepjes kleiner dan vijf personen zullen door de organisatie aangevuld worden tot maximaal zes kinderen waarbij zoveel mogelijk gekeken zal worden naar leeftijd en school.

Inschrijven kan op vrijdag 16 juni vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur in het Brughuis aan de Ieplaan 2 (oude bibliotheek) in Alblasserdam. De kosten zijn 10 euro per persoon. Dit bedrag moet bij inschrijving worden betaald. Kan je niet op vrijdag 16 juni, dan kun je je vanaf zaterdag 17 juni 10.00 uur via e-mail inschrijven: inschrijven@timmerdorpalblasserdam.nl

Kinderen die jonger zijn dan 9 jaar, moeten samen met een begeleider inschrijven. Kijk voor meer informatie over inschrijven en tijden naar: www.timmerdorpalblasserdam.nl/huisregels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app