Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sport- en dansstudio Bounce opent deuren op nieuwe locatie in Papendrecht

Nieuws 689 keer gelezen

PAPENDRECHT • Debra Bounin en Kitty van Veen kunnen met trots hun nieuwe onderkomen laten zien. Na vijf maanden intensief klussen is het gelukt: een sport- en dansstudio voor jong en oud waar met veel plezier gebounced kan worden.

De vorige locatie kreeg een andere bestemming en dus was Bounce genoodzaakt een andere plek te zoeken voor alle leerlingen.

Met bloed zweet en tranen hebben zij met veel vrijwillige hulp de kale bedrijfshallen om weten te toveren tot een moderne kleurrijke hippe plek.

Van 3 tot 80-jaar. Man of vrouw. Iedereen is welkom om te komen dansen of sporten. Alles in groepsverband, gezellig met elkaar. Er is een uitgebreid lesaanbod, voor ieder wat wils.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.sportendansstudiobounce.nl.

Officiële opening
Zaterdag 3 juni 2023 van 13:00 tot 15:00 is er de gelegenheid om een kijkje te komen nemen. Om 13:00 zal de opening plaatsvinden door wethouder Jan Dirk van der Borg van onder andere sport en bewegen.

Er zullen optredens zijn van de selectiegroepen en onder het genot van een hapje en een drankje lan men de nieuwe sport- en dansstudio komen bewonderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app