Afbeelding
Foto: Aangeleverd

RTV Papendrecht gaat verhuizen naar de Kattestaart

Algemeen 658 keer gelezen

PAPENDRECHT • De lokale omroep van Papendrecht gaat verhuizen. RTV Papendrecht heeft sinds het begin van zijn bestaan in een voormalig schoolgebouw aan de Schoorweg gezeten, maar heeft nu een nieuwe locatie gevonden aan de Kattestaart 4.

Vrijdag mocht voorzitter Hans Hulswit de sleutels in ontvangst nemen van de huisbaas, Stefan Bakker van het bedrijf Jaleco Havaro. Er was ook voor een mooie bos bloemen gezorgd.

Vrijwilliger Erik Vastenouw kreeg vervolgens de sleutel om het gebouw als eerste te betreden. Hij en vele andere medewerkers zullen dat in de komende weken nog veel vaker doen, want er moet nog flink geklust worden. Het kantoorpand moet worden omgebouwd tot radio- en tv-studio.

RTVP hoopt dat de werkzaamheden in de loop van mei zijn afgerond, waarna de uitzendingen van Papendrecht FM 105 en TV Papendrecht vanuit de nieuwe locatie zullen plaatsvinden.

Het vertrek uit het pand aan de Schoorweg is noodzakelijk, omdat dit gebouw, dat eigendom is van de gemeente, op termijn zal worden gesloopt.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie