Afbeelding
Foto: Aangeleverd

‘t Nokkenwiel en Het Palet uit Alblasserdam vieren de week van het openbaar onderwijs en opvang

Algemeen 789 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De openbare integrale kind centra ‘t Nokkenwiel en Het Palet in Alblasserdam besteden deze week aandacht aan de week van het openbaar onderwijs en opvang, net als veel andere openbare scholen in Nederland.

Deze week wordt het openbaar onderwijs en opvang in het zonnetje gezet. Het thema van de week van het openbaar onderwijs is dit jaar: ‘De kracht van jouw school in beeld’.

De kinderen maken deze week een film over wat zij krachtig en prachtig vinden aan hun school en opvang. Deze wordt na de week van het openbaar onderwijs en opvang gedeeld op de social media pagina’s van de scholen.

“Een van onze krachten is dat wij veel samenwerken als integraal kindcentrum”, vertelt Gaby Smit, leerkracht van IKC Het Palet. “Dit maakt dat wij veel gezamenlijke activiteiten hebben. De peuters en kleuters gaan gezamenlijk gymmen. Zo wordt de stap van de peuterspeelzaal naar de basisschool wat minder spannend. Ook voor de groepen 8 van beide scholen staat een gezamenlijke gymles gepland. Zo kunnen ze elkaar wat beter leren kennen en wie weet komen ze elkaar nog eens tegen op de middelbare school.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden