• Jan Dirk van der Borg en Ankie Kesseler in de nieuwe bibliotheek in het gemeentehuis.
• Jan Dirk van der Borg en Ankie Kesseler in de nieuwe bibliotheek in het gemeentehuis. Foto: Richard van Hoek

Feestelijke opening in het gemeentehuis van de bibliotheek van Papendrecht

Algemeen 555 keer gelezen

PAPENDRECHT • Sinds december 2022 is de bibliotheek van Papendrecht geopend op een nieuwe locatie in het gemeentehuis. Op maandag 27 maart wordt deze bijzondere samenwerking gevierd tijdens de feestelijke opening. Daarnaast is er van alles te beleven in de bibliotheek met een complete feestweek.

Bibliotheek Papendrecht wordt om 13:00 uur geopend door directeur-bestuurder Ankie Kesseler van Bibliotheek AanZet, burgemeester Margreet van Driel en de wethouder van Cultuur Jan-Dirk van der Borg. Sterk Papendrecht biedt een bijzonder schilderij aan, gemaakt door de vorige burgemeester en inwoners. Ook heeft Bibliotheek Papendrecht nog een verrassing in petto.

Bibliotheek Papendrecht organiseert iedere week de leukste activiteiten voor de inwoners, maar deze week maken ze het extra speciaal. Zo kun je de hele week meedoen met een uitdagende speurtocht én is er een kleurwedstrijd, waarmee je kaartjes kunt winnen voor de Avonturenboerderij Molenwaard. 

De extra activiteiten:
Dinsdag 28 maart 2023 van 15:45 tot 16:45 uur is er Lexlab: Doodle 3D voor kinderen
Woensdag 29 maart 2023 om 13:30, 14:30 en 15:30 uur is er Meet & Greet met Fien & Teun.
Zaterdag 1 april 2023 van 11:00 tot 12:00 uur is er ‘Ert’ knutselen met gerecyclede materialen.

Daarnaast zijn er deze week bij veel activiteiten een extraatje om met iedereen onze nieuwe bibliotheek te vieren. Zoals zelfgemaakte hapjes bij het Taalcafé, wat lekkers bij koffie met… en bij Klik & Tik. Op vrijdag opent de bibliotheek officieel Het Geheugenkabinet in de bibliotheek.

Voor meer informatie: www.debibliotheekaanzet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie