• Beeld van de brand van vorige week maandag aan d Elzenzoom.
• Beeld van de brand van vorige week maandag aan d Elzenzoom. Foto: ZHZ Actueel

Bewoners zoeken meisjes die 112 belden voor brand aan de Elzenzoom: ‘Willen hen bedanken!’

Algemeen 1.550 keer gelezen

PAPENDRECHT • De bewoners van de woning aan de Elzenzoom in Papendrecht waar op maandagavond 23 januari brand uitbrak, zijn op zoek naar de jonge meiden die 112 gebeld hebben.

“Omdat zij zo snel de brandweer gewaarschuwd hebben, is de brand beperkt gebleven tot de gevel en het dak”, vertelt bewoonster Sabine Verhagen.

“We willen hen graag bedanken, want het had zonder hun snelle waarschuwing veel slechter kunnen aflopen. De brand had naar binnen kunnen gaan of kunnen overslaan naar de buren. Nu hebben we alleen waterschade in ons huis en kunnen we er alweer wonen.”

De meisjes reden of liepen op het fietspad van de Burgemeester Keijzerweg. Toen zij rond kwart voor zes de Elzenzoom passeerden, zagen zij de brand en waarschuwden de brandweer. Ook zouden ze volgens omwonenden aangebeld hebben om de bewoners te alarmeren.

Het nummer van de bewoonster, die de meisjes wil bedanken, is bekend bij de redactie. De meisjes kunnen contact opnemen met de redactie van het Kontakt editie Klaroen via 06-51543595 of redactie.klaroen@kmp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie