• De strijd om het sterkste team zal weer gehouden worden.
• De strijd om het sterkste team zal weer gehouden worden. Foto: Geurt Mouthaan

Bestuur Havenfestival presenteert eerste plannen voor 2023

Algemeen 886 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het bestuur van het Havenfestival is al geruime tijd bezig om plannen te ontwikkelen voor de editie van 2023, die zal worden gehouden van maandag 11 september tot en met zaterdag 17 september.

Een aantal onderdelen zijn al rond en voor andere activiteiten zijn gesprekken met organisaties volop in ontwikkeling.

Op maandagavond ligt het in de lijn der verwachting dat de traditionele toneelavond terug zal komen met een nieuw gezelschap. De poppenkastvoorstellingen van poppenspeler Fritsy Duikelaar zullen ook dit jaar weer plaatsvinden op woensdagmiddag in het Makado winkelcentrum. De jongste inwoners van Alblasserdam zullen uitkijken naar dit jaarlijkse gebeuren.

’s Avonds zal de manifestatie rondom ‘Het sterkste team van Alblasserdam’ doorgaan. De ervaringen van vorig jaar zullen meegenomen worden om het nog leuker en spannender te maken. Met een aantal bedrijven zijn al verregaande gesprekken gevoerd om medewerking te verkrijgen.

Voor de donderdag is nog geen programma bekend.

Op vrijdag is er natuurlijk de jaarlijkse taptoe op het terrein van CKC Kinderdijk. Kosten noch moeite zijn gespaard om een hoogstaand programma aan te bieden. DVS junioren uit Katwijk, Show en Marching Band Sint Sebastiaan uit Gendt en de Flora band uit Rijnsburg zullen zorgen voor een spetterende avond.

Voor de braderie op zaterdag zijn de volgende koren vastgelegd: De Vlietgrieten, Brulboei, Shanty Landvast en natuurlijk zal ons plaatselijke gezelligheidskoor De Klinkers de korenmiddag openen in het Amfitheater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden