Afbeelding
Foto: Delta Netwerk

Glasvezel komt naar bedrijventerrein Oosteind/Kooyhaven in Papendrecht

Algemeen 586 keer gelezen

PAPENDRECHT • Ondernemers en bewoners van bedrijventerrein Oosteind/Kooyhaven en omgeving kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een lokale, regionale of landelijke telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet.

Delta Netwerk ziet dat de komst van glasvezel in de woonkern van Papendrecht enthousiast ontvangen wordt en inventariseert daarom de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Oosteind/Kooyhaven.

Johan Datema, projectmanager Delta Netwerk: “Een kabel of DSL-verbinding voldoet wat ons betreft niet meer aan de eisen van deze tijd, laat staan voor de komende jaren. Steeds meer apparaten krijgen een internetverbinding en de kwaliteit van data en video’s wordt hoger en hoger, waardoor meer bandbreedte nodig is. Daarbij is internet via koper of coax trager, storingsgevoeliger en in veel gevallen duurder dan een internetabonnement over glasvezel. Als 25% van de bedrijven tijdens de campagne overstapt op glasvezel, dan zullen wij gaan aanleggen.”

Delta Netwerk is met meer dan 1 miljoen aansluitingen een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor Delta Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers op het bedrijventerrein binnenkort beschikken over gigasnel betaalbaar internet via glasvezel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie