• Schermafbeelding van de website van Jolly Dutch.
• Schermafbeelding van de website van Jolly Dutch. Foto: Schermafbeelding

Jolly Dutch houdt eerste spellendag

Algemeen 648 keer gelezen

ALBLASSERDAM/DE BILT • Het in Alblasserdam gestarte bedrijf Jolly Dutch houdt zaterdag 20 augustus een eerste spellendag. Vanaf 14.30 uur kunnen deelnemers, die vooraf een arrangement voor minimaal 7,79 euro per ticket betalen, naar Stal den Eijck om spellen uit te proberen, te barbecueën en bij te praten onder het genot van een drankje.

Aan de Utrechtseweg 18 in De Bilt kunnen geïnteresseerden het nieuwste spel ‘Operation Cuckoo’ dat nu als pre-order te bestellen is via www.jollydutch.com alvast spelen evenals het kaartspel dat de Jolly Club deze week uitbrengt. Ook kunnen alle uitgebrachte spellen ‘Boogie Beasts’, ‘Chartered: The Golden Age’, ‘Click! The Great Wall’, ‘Donkey Valley’, ‘Herrlof’, ‘Hot Potato, ‘If It Fits’, ‘Kobito’, ‘Lemor Tails’, ‘Polders: Flip & Write’ en ‘Télos’ worden gespeeld.

Er zijn verschillende prototypes van nieuwe spellen om uit te testen en diverse spelauteurs zijn aanwezig om demo’s te laten zien, spelideeën uit te testen en te signeren. Aanmelden kan via shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/jolly-dutch-spellendag-20-augustus?mc_cid=6102f8eeb9&mc_eid=0576a3a177. Meer informatie is te vinden op www.jollydutch.com. Daar kan Operation Cuckoo dus ook gepre-orderd worden. In dit twee-persoonsspel moeten spelers eieren van hun eigen of andere kleur uit het koekoeksnest spelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden