Afbeelding
Foto:

Gemengd koor Asaf uit Papendrecht start weer met repeteren

Algemeen 17 keer gelezen

PAPENDRECHT • Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht start na de zomervakantie weer met het repeteren op de maandagavond. 

Het koor, onder leiding van Hans van Blijderveen, is druk aan het repeteren voor het komende jubileumconcert. Het koor bestond namelijk in 2020 75 jaar maar door Corona moesten de activiteiten rondom dit jubileum worden uitgesteld. Het concert wordt 5 november 2022 uitgevoerd in de Bethlehemkerk te Papendrecht.

Het koor repeteert voor dit (uitgestelde) jubileumconcert met als thema: ‘In Gods handen’. Vertrouwde muziekstukken uit het oude repertoire worden aangevuld met prachtige nieuwe liederen. Zo wordt het programma een reis door de tijd: ‘75 jaar Asaf’.  

Belangstellenden zijn welkom. De repetities zijn elke maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur in de bovenzaal van het Hervormd Centrum de Ark, Rubenstraat 35 in Papendrecht. Men kan zich aanmelden via de mail: asafpapendrecht@gmail.com. Zomaar eens luisteren tijdens het repeteren is ook mogelijk. Voor meer informatie: www.asafpapendrecht.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie