Afbeelding

Training ‘Staan in je kracht’ in Papendrecht

Algemeen 736 keer gelezen

PAPENDRECHT • Voor Papendrechters die weer in hun eigen kracht willen gaan staan na een moeilijke periode, organiseert de gemeente Papendrecht vanaf woensdag 5 oktober de training ‘Staan in je kracht’.

De training is voor iedereen uit Papendrecht die (weer) de regie over zijn/haar leven wilt ervaren. En steviger in zijn/haar kracht wil komen te staan. De training is vooral een heel praktische training, gericht op je eigen situatie. De training wordt in acht bijeenkomsten gegeven door een trainer in samenwerking met een ervaringsdeskundige. Het is een groepstraining voor 8 tot 10 deelnemers. Ervaringen uitwisselen met anderen heeft een positief effect op dit proces. Deelnemers krijgen ook huiswerkopdrachten die tijdens de bijeenkomsten besproken worden.

Aan de hand van theorie -en praktijklessen, invuloefeningen, groepsgesprekken en zelfreflectie krijgen deelnemers handvatten aangereikt om steeds meer in eigen kracht te komen staan.

Hierbij gaat het onder meer om:
• bewustwording van jouw sterke en zwakke eigenschappen t.a.v. een door jou te bepalen onderwerp, zoals wonen, werk, relaties,
• analyse van je zelfbeeld en versterking van je zelfvertrouwen ,
• uitbreiding van sociale en communicatieve vaardigheden,
• in kaart brengen van doelen, vaardigheden, interesses en ervaring
• vergroten van het persoonlijk netwerk.

Locatie: De Spil, Stellingmolen 184, Papendrecht. Eerste bijeenkomst: woensdag 5 oktober 2022. De training is van 9:30 tot 12:00 uur. Andere data zijn: 12/19 oktober, 2/9/16/23/30 november 2020.

Voor meer informatie of aanmelding: lieke.wouters@desocialebasis.nl of 06-27209219.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden