Afbeelding
Foto:

Timo Klop (16) uit Alblasserdam neemt het op tegen Enzo Knol en Dylan Haegens bij Awardshow

Algemeen 2.630 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Timo Klop uit Alblasserdam, beter bekend als de internetgekkie die viraal ging toen hij van de trap af viel, is genomineerd voor twee social media awards. 

De jongensgroep Vijftal, waarmee hij filmpjes op TikTok maakt, is namelijk genomineerd voor Leukste Nieuwkomer op TikTok en Beste Online Ster.

Na een nominatieronde zitten Timo en zijn vrienden bij de laatste twintig kanshebbers. Ze staan tegenover grote namen zoals Enzo Knol, StukTV, Kalvijn, Gio en DylanHaegens, stuk voor stuk bekende influencers met een miljoenenpubliek.

Honderdduizend
“Toen ik hoorde dat we genomineerd waren voor deze prijzen kon ik het niet bevatten. Vijftal bestaat nog maar zes maanden, we hebben een paar honderdduizend volgers en dat is in vergelijking met de andere kandidaten echt heel weinig. Dus hoe dan?!” aldus Timo.

De uitreiking van de awards vindt plaats op zaterdag 17 september in bijzijn van tienduizenden jongeren tijdens Tina Festival in Duinrell Wassenaar.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden