Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Inschrijven VV Papendrecht-Voetbaldagen kan tot en met 14 juli

4 jul, 11:14 Algemeen 3 keer gelezen

PAPENDRECHT • Veel kinderen hebben zich al ingeschreven voor de Westfalia Marketing Voetbaldagen bij Voetbalvereniging Papendrecht. Opgeven kan nog tot en met 14 juli.

Dankzij sponsor Westfalia Fruit kan de jeugd tegen een relatief laag inschrijvingsbedrag deelnemen. Tientallen vrijwilligers zullen de handen uit de mouwen steken om de deelnemers in de ochtend op het veld te voeden met aantrekkelijke trainingsvormen. Tussen de middag krijgen ze heerlijke maaltijden voorgeschoteld. Na de lunch start het competitieve deel waarbij eeuwige roem kan worden vergaard.

De kosten voor de drie voetbaldagen op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 augustus bedragen voor leden 20 euro en voor niet-leden 40 euro, inclusief tenue. Er zijn 4 leeftijdscategorieën: 5-6 / 7-8 / 9-10 / 11-13 jaar. Voor de jeugd onder 9 jaar geldt een aangepast dagprogramma. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 14 juli. Pas als in het ingevulde inschrijfformulier is ingeleverd en VV Papendrecht het bijbehorende deelnamegeld heeft ontvangen, is de inschrijving definitief.

Nadere informatie staat op het inschrijfformulier dat te downloaden is van de website van VV Papendrecht: https://vvpapendrecht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie