Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Inschrijvingen voor SNS avondvierdaagse in Alblasserdam

23 mei, 11:55 Algemeen 116 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Van 20 tot en met 23 juni wordt in Alblasserdam weer de avondvierdaagse gelopen. Een sportief evenement voor jong en oud wat zich ieder jaar weer kenmerkt door de gezellige sfeer onderweg. Een grote groep vrijwilligers staat gereed om de vierdaagse, waaraan veel enthousiaste wandelaars deelnemen, in goede banen te leiden.

Er kan ingeschreven worden voor wandeltochten van 2,5, 5 en 10 km. De kosten bij voorinschrijving zijn 4 euro per persoon. Voor groepen die gezamenlijk lopen en groter zijn dan 20 personen is de prijs 3 euro per persoon. Voor de groepsinschrijving is een inschrijflijst beschikbaar, dit formulier kan gedownload worden via www.avd-alblasserdam.nl.

Nieuwe begeleiderskaarten
Er is gebleken dat er veel mensen meelopen zonder zich in te schrijven. Ook voor deze mensen is de organisatie verantwoordelijk als ze op de route lopen. Zo worden er kosten gemaakt voor EHBO en andere veiligheidsmaatregelen. De begeleiderskaart is niet persoonsgebonden en is in deze week overdraagbaar. De begeleiderskaarthouder ontvangt onderweg wel versnaperingen maar geen medaille en een ‘op de kinderen geselecteerd’ presentje. Hierdoor kan de begeleiderskaart voordeliger aangeboden worden en kost deze dit jaar ter introductie: 2 euro. De organisatie waardeert het als veel begeleiders hiervan gebruik zullen maken.

De voorinschrijving vindt plaats op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 13.00 uur in winkelcentrum Makado. Digitaal inschrijven kan vanaf 4 tot en met 17 juni via: www.avd-alblasserdam.nl.

Er is ook de mogelijkheid om op de eerste wandelavond, maandag 20 juni in te schrijven vanaf 17.45 uur op het Scheldeplein. De kosten voor de inschrijving bedragen dan 7,50 euro per persoon (begeleiderskaart 4 euro). Op maandag 20 juni is het niet mogelijk om nog als groep in te schrijven.

Meer informatie via: www.avd-alblasserdam.nl of op Facebook en Twitter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie