• Een jumprope les in Amsterdam Zuidoost.
• Een jumprope les in Amsterdam Zuidoost. Foto: Aangeleverd

Papendrechts bedrijf organiseert eerste Jumprope Meet-up Open dag in Nederland

Algemeen 493 keer gelezen

PAPENDRECHT/AMSTERDAM • Op zondag 1 mei 2022 organiseren Elevate Rope en Foxer Talent uit Papendrecht de allereerste Jumprope Meet-up Open Dag in de sporthal van het Bijlmer Sportcentrum in Amsterdam.

Belangstellenden kunnen kennismaken met de sport touwtjespringen (ook wel bekend als ‘jumprope’ of ‘ropeskipping’) en gezellig meedoen met gratis beginner workshops, een footwork challenge of leer nieuwe tricks van ervaren jumprope coaches.

De Jumprope Open Dag staat in het teken van touwtjespringen, muziek, plezier, een gezonde levensstijl en het uitwisselen van kennis en ervaringen. Het Papendrechtse bedrijf Elevate Rope & Foxer Talent hebben als uitgangspunt om de ‘vergeten’ sport jumprope toegankelijk te maken voor iedereen en een hechte community op te bouwen in Nederland.

Mensen krijgen door samen te sporten meer zelfvertrouwen, doen nieuwe vaardigheden op en leren andere mensen kennen. Tijdens de open dag wordt duidelijk dat enkel een springtouw nodig is om jong en oud op weg te helpen naar een gezondere levensstijl én dat de mogelijkheden eindeloos zijn. “Het is geweldig om te zien hoe groot de verbindingskracht en saamhorigheid binnen de sport touwtjespringen is. Het draait om plezier maken, discipline & mentaal en fysiek sterker worden”, vertelt jumprope coach La-Jeria Sijpenhof

Tijdens de Jumprope Meet-up Open Dag zijn er vier Jump Areas waar beginnende en ervaren jumpers samenkomen voor springtouw workshops, vrij springen, double dutch en footwork challenges.

In het kader van het Jumprope Dance Project van Foxer Talent wordt de Jumprope Dance clip gepresenteerd en zal dit nieuwe workout lied live ten gehore worden gebracht door Foxer Talenten Jumpa en Youngggbraves.

Ook volgt een verrassingsact verzorgd door GLO Entertainment Live. Het programma duurt van 12.00 tot 15.15 uur. Het sportcentrum is gevestigd aan het Anton de Komplein 157. De organisatie vraagt om schoenen te dragen die voorzien zijn van een witte zool.

Aanmelden kan gratis via: www.elevaterope.com/meetup.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie