Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Cursus Omgaan met verlies bij de SWA

Algemeen 131 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Eind januari of begin februari start bij Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) weer een reeks van vijf cursusmiddagen onder de naam ‘Omgaan met verlies’. Deze cursus is speciaal bedoeld voor iedereen die met verlies te maken heeft als gevolg van ingrijpende situaties in het leven.

Vroeg of laat krijgt iedereen met verlies te maken te maken als gevolg van veranderingen in het leven. Denk daarbij aan het verlies van een partner door overlijden of echtscheiding, maar ook aan verlies van werk, sociale contacten of verlies door ziekte. Sommige mensen hebben soms zelfs dagelijks te maken met verlieservaringen, bijvoorbeeld omdat een partner of een van de ouders dementerend is. De cursus ‘Omgaan met verlies’ geeft handvatten om hier mee om te gaan.

De cursus bestaat uit vijf donderdagmiddagen van 13.30 tot 15.30 uur. De exacte data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Kosten zijn eenmalig tien euro per persoon voor de cursusmap. Aanmelden kan bij mantelzorgconsulente Heleen Visser en is wel noodzakelijk. Er is ruimte voor een klein aantal deelnemers. Voor meer informatie kan men bellen met of mailen naar de SWA via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie