• Enkele leden van de kieslijst van het CDA, met v.l.n.r. Jan Mulder, Christel de Bruijn, Annemarie Verschoor, Ronald Schuil, Corrie Middelkoop en Leon van den Dool.
• Enkele leden van de kieslijst van het CDA, met v.l.n.r. Jan Mulder, Christel de Bruijn, Annemarie Verschoor, Ronald Schuil, Corrie Middelkoop en Leon van den Dool. Foto: Aangeleverd

Veel nieuwe kandidaten op CDA-kieslijst in Papendrecht

Algemeen 766 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het CDA Papendrecht komt met veel nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen, die in maart gehouden gaan worden. 

Dat blijkt uit de kandidatenlijst van het CDA in Papendrecht, die deze week gepresenteerd is. Er was grote unanimiteit bij de leden van de partij. 

Lijsttrekker is Leon van den Dool, de huidige fractievoorzitter. “Ik ben heel blij met het unanieme vertrouwen! Ik hou van Papendrecht, de mensen hier en zet me graag de komende jaren in voor een mooie toekomst voor iedereen.” Leon is directeur bij de gemeente Altena en part-time docent bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. 

Op de tweede plaats staat Corrie Middelkoop, zij heeft inmiddels 10 jaar ervaring in de Papendrechtse raad. Naast haar werk als voorzitter van het Overleg Kerken Papendrecht zet Corrie zich in voor het werk van SchuldHulpMaatje Papendrecht. “Graag blijf ik opkomen voor schuldhulpverlening, vrijwilligers en mantelzorgers. Kortom voor een Papendrecht waarin we naar elkaar omkijken.”

Dan volgen een aantal nieuwkomers. Op plaats drie staat Ronald Schuil, werkzaam als financieel specialist bij IHC en als vrijwilliger actief in het kerkelijk jongerenwerk. Annemarie Verschoor, jarenlang actief betrokken geweest in de Bethlehemkerk en het jeugdwerk, staat op plaats nummer vier. Bij velen is ze bekend als leerkracht op de Florisschool. Verder staat Christel de Bruijn op plaats vijf. Christel is docent bij het Da Vinci college en velen kennen haar vanwege haar muzikale talent en het enthousiasme waarmee ze kinderkoren in Papendrecht dirigeerde. 

In totaal zijn er 14 kandidaten, waaronder Leonie Middelkoop, Jan Mulder, Diana Boender, Hans Vermeulen, Fred Hoek, Tine Kouwenhoven, Heine Tillema en Rita Verboom. Lijstduwer is oud-wethouder Kees Koppenol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie