• De nummers 1 tot en met 3 van de PvdA-lijst, met v.l.n.r. Derya Karso, Martijn Geurs en Annette van der Duijn Schouten-van Hofwegen.
• De nummers 1 tot en met 3 van de PvdA-lijst, met v.l.n.r. Derya Karso, Martijn Geurs en Annette van der Duijn Schouten-van Hofwegen. Foto: Aangeleverd

PvdA Papendrecht presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen

Algemeen 330 keer gelezen

PAPENDRECHT • De leden van de Partij van de Arbeid Papendrecht hebben de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Derya Karso is opnieuw lijsttrekker. 

De leden van de PvdA in Papendrecht hebben gekozen voor een combinatie van nieuw en ervaren talent. “Het zijn allemaal betrokken en enthousiaste kandidaten met een heldere kijk op wat inwoners nodig hebben. Met dit team ga ik met groot vertrouwen de verkiezingen in”, aldus Derya Karso. 

Derya Karso is al eerder gekozen als lijsttrekker voor de PvdA Papendrecht en sinds 2014 volksvertegenwoordiger. Betaalbare huizen en gelijke kansen voor kinderen en jongeren verdient volgens haar politieke prioriteit. “Dit is ook het moment om nieuwe prioriteiten te stellen en verbeteren wat verbeterd kan worden.”

Martijn Geurs draait al twee jaar mee met de fractie. Hij wil aan de slag met de klimaatambities om Papendrecht groen en duurzaam te maken. “En we hebben de afgelopen jaren gezien hoe onmisbaar goede zorg en sociale ondersteuning is. De menselijke maat moet voorop.”

Annette van der Duijn Schouten-van Hofwegen begeeft zich voor het eerst in het politieke veld en is zeer maatschappelijk betrokken. Ze vindt het belangrijk om alle lagen van de samenleving een stem te geven. “De gemeente moet naast de burger en de ondernemer staan en doen wat nodig is.” 

Daarna staan er Papendrechters op de lijst die langer actief zijn voor de PvdA, zoals Theo Wolters, die al jarenlang meedraait in de fractie. 

De top 10 van de lijst:
1. Derya Karso.
2. Martijn Geurs.
3. Annette van Hofwegen.
4. Gerrie Ouwehand.
5. Leo van Halm.
6. Margreet den Hartog.
7. Mark Kalishoek.
8. AnneMarie Ligthart.
9. Theo Wolters.
10. Hans Hulswit.

Het verkiezingsprogramma is binnenkort te vinden op de website: https://papendrecht.pvda.nl

Via Instagram kan men het laatste nieuws volgen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie