Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Snelcursus schaatsen op de ijsbaan in Dordrecht

Algemeen 101 keer gelezen

DORDRECHT • Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt op 27 en 28 december en 3 en 4 januari een snelcursus schaatsen op de Dordtse ijsbaan op de Sportboulevard.

In de lessen van 08.45 tot 10.15 uur leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.

Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Kinderen kunnen al meedoen als ze 4 jaar zijn. Op een speelse maar toch serieuze manier, met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd, maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

De prijs van de cursus is 35 euro voor twee dagen en 65 euro voor vier dagen. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Naast de schaatslessen in de Kerstvakantie heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk.

De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor vier snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen. Inschrijven voor de snelcursus en een gratis proefles kunnen via www.ddd-kunstrijden.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie