Voorzitter John Peter Kuntz van AV Passaat (links) en bestuurslid Nico van der Veen van Stichting vrienden van hospice De Cirkel.
Voorzitter John Peter Kuntz van AV Passaat (links) en bestuurslid Nico van der Veen van Stichting vrienden van hospice De Cirkel. Foto: Hein Montijn

Fantastische opbrengst eerste Papendrecht Cirkel Loop

Algemeen 174 keer gelezen

PAPENDRECHT • Zaterdag 27 november werd de Papendrecht Cirkel Loop voor het eerst georganiseerd door AV Passaat. Deelnemers aan deze prestatieloop konden zich inschrijven voor 5 of 10 kilometer. Ondanks alle corona maatregelen is het toch gelukt om met een groep vrijwilligers en sponsoren de loop tot een succes te maken.

De opbrengst van deze loop was voor hospice De Cirkel, die ongeveer buren zijn van AV Passaat. Door de ongeveer 150 lopers van de Papendrecht Cirkel Loop en de vele bedrijven die hun steentje bij hebben gedragen is het enorme bedrag van 6500 euro opgehaald.

Zaterdag 4 december werd de cheque overhandigd door John-Peter Kuntz (voorzitter AV Passaat) aan Nico van der Veen (bestuurslid Stichting vrienden van hospice De Cirkel). Nico is AV Passaat zeer dankbaar en wil graag namens Stichting vrienden van hospice De Cirkel alle lopers en sponsoren ontzettend bedanken voor dit enorme bedrag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie