Afbeelding

Wekelijkse WelzijnsWandeling in Alblasserdam

Algemeen 172 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) start per 1 december met de Wekelijkse WelzijnsWandeling (WWW). Elke donderdag loopt een welzijnscoach van 10:30 tot 11:30 uur een rondje door het dorp.

Minimaal een halfuur aaneengesloten bewegen, bij voorkeur in het groen, helpt om je fitter te voelen en je conditie te verbeteren. Juist ook in de winterperiode. Tijdens het wandelen is er ruimte voor een praatje, soms een oefening en er zullen tips uitgewisseld worden over het ervaren van Positieve Gezondheid. Ook zal er soms een gastspreker worden uitgenodigd om mee te lopen.

Aanmelden is niet noodzakelijk en iedereen mag meelopen. Kleed je naar de weersomstandigheden, trek een paar gemakkelijke schoenen aan en wandel gezellig mee.

Elke donderdag rond 10:15 uur kunnen wandelaars zich verzamelen voor het gebouw van de SWA aan het Cortgene 20 in Alblasserdam. Als de maatregelen het toelaten kan er vooraf een koffie (to go) gedronken worden. Om stipt 10:30 uur gaat de wandeling van start, weer of geen weer.

Voor meer informatie 078-2021220 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie