• Fausto Tumolo en zijn vrouw Sharon.
• Fausto Tumolo en zijn vrouw Sharon. Foto: Aangeleverd

‘Geboren met een doel’ door Fausto Tumolo: een zoektocht naar identiteit

Algemeen 439 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Fausto Tumolo, voorganger van de Nieuw Leven Gemeente in Alblasserdam, heeft het boek ‘Geboren met een doel’ geschreven over zijn zoektocht naar zijn doel en identiteit. Hiermee wil hij mensen helpen in de zoektocht naar het eigen doel en identiteit.

Toen Fausto nog maar acht jaar oud was, overleed zijn moeder plotseling. Bovendien verhuisde hij van zijn geboorteland Italië naar Nederland en eenmaal hier moest hij alles opnieuw opbouwen. “Ik kende de taal niet, ik moest al mijn vrienden achterlaten. Ik had een identiteitscrisis, ik vroeg me af: wat doe ik hier op aarde?”

God was toen zijn laatste redmiddel. Nu, vele jaren later, heeft Fausto een groot internationaal opererend bedrijf en een boek geschreven over zijn zoektocht naar zijn doel en identiteit.

Nergens bij passen
Fausto voelde dat hij nergens bij paste, hij voelde zich nooit ergens welkom; hij miste iets. Die leegte vulde hij jarenlang op met alcohol en drugs. “Ik ben een aantal keer zo diep in de problemen gekomen dat er voor mij geen uitweg meer leek te zijn. Toen ben ik uit gaan roepen dat als er een God zou zijn, het de hoogste tijd werd dat er iets ging veranderen in mijn leven, want het kon niet zo langer doorgaan.

Nadat hij het uitschreeuwde naar God, merkte Fausto veranderingen in zijn leven en bovennatuurlijke wonderen. In zijn boek ‘Geboren met een doel’ beschrijft hij dat deze wonderen steeds vaker voorkwamen, waardoor hij niet langer kon ontkennen dat er een Schepper was die om hem gaf.

Laatste puzzelstukje
“Ik zeg altijd: het is net als een vermist puzzelstukje. Als je een puzzel maakt is er niets zo irritant dan dat je het laatste stukje mist, dat betekent dat de puzzel niet af is. Bij mensen is dat ook zo, wij missen ook allemaal een stukje. Wij moeten leren ontdekken waarvoor we geschapen zijn. Dan ervaar je pas rust en vrede, dan weet je waarvoor je hier bent. Zolang je dat niet weet, blijf je een soort leegte van binnen houden.”

Ieder mens heeft volgens Fausto ook een bestemming die gevonden moet worden. “Veel mensen hebben in deze tijden geen toekomstbeeld en vragen zich af waar het allemaal naartoe moet. Iemand kan ook de Bijbel van A tot Z lezen, maar voordat je alles wat daarin staat ook echt begrijpt ben je jaren verder. In mijn boek wordt hetzelfde verteld, maar dan op een begrijpelijkere manier en wordt daarnaast ook verduidelijkt door middel van persoonlijke ervaringen.”

Het doel van het boek is om mensen te motiveren, of iemand nou gelovig is of niet. Daarnaast hoopt Fausto ook dat mensen mogen ontdekken wie ze zijn en wat hun bestemming is.

Impact Nations For Christ
Ruim 3,5 jaar geleden startte Fausto een stichting, Impact Nations For Christ, met ook een duidelijk doel voor ogen. “De aarde gaat geen 1000 jaar meer mee en God heeft een plan omdat Hij niet wil dat de mensheid verloren gaat. De boodschap van God is: Kom tot mij, want Ik wil je rust en vrede geven.”

Door middel van zijn stichting wil Fausto terug naar deze basis, mensen over de liefde van God vertellen en dat er nog hoop voor ons is. Het boek ‘Geboren met een doel’ is gratis te bestellen op www.geborenmeteendoel.nl. Voor meer informatie over Impact Nations For Christ: www.impactnationsforchrist.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie