Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Lionsclub en Kiwanisclub halen veel geld op met speciale James Bond-première in Landvast

Algemeen 533 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier en Kiwanisclub Alblasserwaard hebben vijrdagmiddag en -avond tijdens de première van de nieuwste James Bond-film veel geld opgehaald voor het goede doel.

De gasten verzamelden zich vrijdagmiddag en -avond in strakke smokings en mooie jurken in de Alblasserdamse bioscoop Landvast voor de première van de langverwachte James Bond-film No time to Die.

Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier en Kiwanisclub Alblasserwaard hadden de handen ineen geslagen om een fundraising te houden voor het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam.

De gasten werden gefotografeerd voor een Aston Martin om vervolgens over de rode loper ontvangen te worden met een heerlijk aperitief.

Hierna was het genieten van de nieuwe James Bond-film No Time to Die. De opbrengst van deze avond was dankzij de gasten en de sponsoren van het evenement maar liefst 3300 euro en werd na afloop door de beide presidenten van de club uitgereikt aan Natasja Jongenotter, de manager van het Ronald Mc Donald Huis.

Natasja van het Ronald Mc Donald Huis was enorm dankbaar en legde uit wat het Ronald Mc Donald Huis betekent voor de ouders van kinderen die ernstig ziek zijn. Voor meer informatie: www.kinderfonds.nl/huis-sophia-rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De Klinkers.
Zomeravondconcert met Brutelboys, Shantykoor Landvast en De Klinkers Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
BoekStartdag op zaterdag 1 juni in de bibliotheek van Alblasserdam Nieuws 5 uur geleden
• Burgemeester Margreet van Driel met Manuel en Araceli.
Burgemeester Margreet van Driel van Papendrecht is trots op Manuel en Araceli Nieuws 6 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden