Afbeelding

Rabobank Drechtsteden blijft dichtbij en betrokken

Algemeen 218 keer gelezen

DRECHTSTEDEN • De Rabobank in de Drechtsteden heeft in navolging van de landelijke keten haar jaarverslag en de plannen voor de toekomst gepresenteerd.

"Ook lokaal wil Rabobank het verschil maken", aldus Rabobank Drechtsteden. De speerpunten daarbij zijn klanten verder helpen op het gebied van zelfredzaamheid (financieel gezond leven) en ondernemerschap. Ook het versterken van de lokale leefomgeving is belangrijk.

Directievoorzitter René Kerstens over de maatschappelijke rol en bijdrage van Rabobank Drechtsteden: "Wij blijven dichtbij en betrokken. In 2017 doneerden we 325.000 euro vanuit onze winst en sponsorgelden om verenigingen en stichtingen te ondersteunen. Door participatie in een regionaal project voor circulaire economie inspireerden we ondernemers."

"Tijdens de Rabo miniMaster ondernemers leerden ondernemers van elkaar en verwierven nieuwe inzichten. In de Week van de Coöperatie spraken we veel leden en klanten over een betekenisvolle coöperatie en de beleving van de Rabobank in de maatschappij. En met de opzet van een pop-up store voor hypotheken in het centrum van Dordrecht staan we letterlijk midden in de markt."

"Voor 2018 staan weer tal van mooie projecten op het programma waaronder deelname aan de Energiestrategie Drechtsteden. Ook blijven we het belang van innovatie benadrukken en ondersteunen voor ondernemend Drechtsteden."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Toch definitief streep door schoorstenen nieuwe woningen 'Kassen Jonker', nu én in de toekomst Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Verdwijnt het openbaar onderwijs uit de wijk Kinderdijk? D66 en PvdA maken zich er zorgen over Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Noortje van Leeuwen winnaar bij traditionele ringsteken in Alblasserdam Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden