• Thomas ontmoette zijn idool coureur Niels Langeveld.
• Thomas ontmoette zijn idool coureur Niels Langeveld. Foto: Jac van Aert

Wensstichting bezorgt Thomas uit Alblasserdam bijzondere dag

Algemeen 997 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Wensstichting Oppepper4all heeft Thomas van Reijswoud uit Alblasserdam zondag 23 juli een prachtige dag bezorgd. De chronisch zieke jongen, liefhebber van snelle auto's, bracht een bezoek aan Zandvoort.

De twintigjarige Thomas zit al jarenlang in een rolstoel. Hij heeft een spierziekte en zijn levensverwachting is beperkt. Thomas had twee broers die allebei eerder aan dezelfde ziekte zijn overleden. Zij zijn niet ouder geworden dan begin twintig. De buurvrouw van Thomas wilde hem een leuke dag bezorgen en schakelde de wensstichting in, die wensen van chronisch zieken vervult.

VIP-box
Oppepper4all bracht op 23 juli een bezoek aan de ADAC GT Masters op het circuit van Zandvoort. Een rolstoelbus die beschikbaar werd gesteld door Zorgwaard haalde Thomas op. Ook zijn moeder en neef Sonny gingen mee. Er was voor hen een VIP-box geregeld, waar zij werden getrakteerd op een lunch. Tijdens de lunch zag Thomas een van zijn idolen, Niels Langeveld, aan de start verschijnen. Hij was er getuige van dat Langeveld startte vanaf pole position en tot de finish aan de leiding bleef.

Handtekening
Nadat Thomas ook de zwaarste klasse in actie had gezien, kwam Niels Langeveld de VIP-box binnen om een praatje met hem te maken. Natuurlijk wilde Thomas met de coureur op de foto. Ook kreeg hij van Langeveld een handtekening, voorzien van een persoonlijke tekstje.

Voor meer informatie over de stichting: http://www.oppepper4all.nl.

Anne Marie Hoekstra

Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app