Afbeelding
Foto: Politie

Politie en Rijkswaterstaat rukken uit voor twee jongens op de boog van de brug over de Noord

112 1.287 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Agenten uit Alblasserdam, twee wagens en een boot van Rijkswaterstaat zijn dinsdag 11 april uitgerukt voor twee minderjarige jongens die op de boog van de brug over de Noord waren geklommen.

“Ter plaatse bleken twee minderjarige jongens het nodig gevonden te hebben een mooie post te maken voor hun Instagram”, meldt de politie van Alblasserdam, ook op Instagram. “Ze vergaten hierbij even dat twee wagens Rijkswaterstaat de brug uit veiligheid hebben afgezet. Dat een boot van Rijkswaterstaat uit voorzorg die kant ook op is gestuurd. Ook wij kwamen met de nodige prioriteit ter plaatse.”

De agenten hebben naar de jongens geroepen, die vervolgens naar beneden geklommen zijn. De jongens zijn door de politie naar huis gebracht, waar een gesprek met de ouders heeft plaatsgevonden. Ook kunnen ze een bekeuring voor baldadigheid op de mat verwachten.

“Doe dit niet”, waarschuwt de politie. “Je haalt veel overhoop qua hulpverleningsinstanties en nog belangrijker, het is levensgevaarlijk!”

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app