• De over de kop geslagen auto.
• De over de kop geslagen auto. Foto: Peter Stam
update

Auto slaat over de kop bij ernstig ongeval bij Noordtunnel

112 2.140 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op de A15, net voor de Noordtunnel, is zaterdagavond 27 augustus een auto over de kop gevlogen na een aanrijding. De auto met daarin twee mannen, botste achterop een personenauto en sloeg over de kop. De mannen raakten gewond; één van hen is naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto die tegen zijn voorligger botste, bleek tijdens de aanrijding onder invloed te zijn geweest. De man is aangehouden. 

In de andere auto, waar de man tegenaan botste, zat een 22-jarige vrouw uit Alblasserdam en een hond. De vrouw moest door de brandweer worden bevrijd. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval is gebeurd aan de kant van Ridderkerk, op de baan richting Alblasserdam en Gorinchem. 

Haar hond Guus sloeg na het ongeval op de vlucht en rende onder over de Brug over de Noord en werd zondagmiddag 28 augustus pas gevonden na een uitgebreide zoektocht, waaraan tientallen mensen hebben deelgenomen. Het dier was gewond en zat diep weggekropen in de struiken langs de N915 in Alblasserdam. De hond heeft waarschijnlijk een gebroken poot.

De eigenaresse, die inmiddels uit het ziekenhuis is, is dolgelukkig dat ze haar Guus weer heeft. Beiden zullen in de komende weken moeten herstellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Waardering voor Ronald Guit van jubilerende Papendrechtse Bridgeclub Je Coupe Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Veth Investments uit Papendrecht doneert aan hospice voor entree Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Schutter zorgboerderij in Alblasserdam komt begin april voor de rechter Algemeen 14 uur geleden