Online vacaturepromotie

U bent op zoek naar een gezellige collega met een passend arbeidsethos én de juiste ervaring. Tijd om de wereld te vertellen dat u een functie te vervullen heeft! Dit kunt u voor een deel doen via uw netwerk. Toch is het soms nodig om wat extra middelen in te zetten. Een advertentie in de krant is een goede start. Voor een nog groter bereik voor uw openstaande vacature, promoot u de functie ook online.

Onlinecampagne: op zoek naar een nieuwe collega
 
Bij Het Kontakt promoot u uw vacature op drie manieren; in één of meerdere edities van de papieren krant, via de bijhorende website(s) en socialmediakanalen of zelfs een speciale socialmediacampagne.  

Met onze introductieprijs vanaf €100,- promoot u uw vacature al via social media. Eerst plaatsen we uw vacature op onze nieuwssite(s) die relevant zijn voor uw bedrijf. Daarna zetten onze specialisten een complete campagne op: van doel tot doelgroep en van een pakkende tekst tot het visuele werk. Wanneer de campagne loopt, kunnen geïnteresseerden klikken op de advertentie om zo uw functieomschrijving te lezen. Alles bij elkaar zorgen onze specialisten voor een grote verspreiding van uw openstaande functie. Als de campagne afloopt, ontvangt u een overzicht met de cijfers zoals: aantal bereikte personen en het aantal klikken op de advertentie.

Een campagne waarbij u onze website en de social media inzet voor de promotie van uw vacature heeft meerdere voordelen. Als social media promotie creëert de advertentie zelf een groot bereik. Daarbij helpen de gebruikers zelf ook een handje mee. Zij delen de post met mensen uit hun eigen netwerk die misschien interesse hebben in de functie. Dat is een win-winsituatie.

Meer weten over online adverteren? Ik help u hier graag bij! Stuur mij een e-mail: j.vlietstra@kmp.nl, bel mij op 06 - 51 72 80 34 of vul onderstaand formulier in.

Voor- en achternaam *:

E-mailadres *:

Telefoonnummer:

Uw branche:

Vraag/verzoek: