Online banners

U wilt online naamsbekendheid creëren! Maar hoe pakt u dat aan? Een banner is pas nuttig als het een groot bereik heeft. Dat is volume; zo veel mogelijk mensen die interesse (kunnen) hebben in uw diensten of producten. Waar begint u als u dit bereik zelf nog niet heeft? Het antwoord is simpel en vertrouwd; gebruik het grote en regionale online bereik van Het Kontakt voor uw eigen online advertentie.

Ons bereik voor u
Op de nieuwssites van Het Kontakt bekijken onze lezers maandelijks ruim 1 miljoen pagina’s. Dat is nog eens een bereik. En daar kunt u een banner – ofwel een online advertentie – plaatsen. Het grote voordeel voor u is dat dat ons grote bereik is opgedeeld in regio’s. U bepaalt welke regio wel of niet interessant is. In elke papieren en online editie delen we nieuws uit een specifieke regio. Onze websitebezoekers wonen vaak zelf in, of zijn direct betrokken bij, de regio van deze editie. Voor welk van onze editie(s) is uw advertentie interessant? Voor de inwoners in de Alblasserwaard, de Krimpenerwaard, Woerden of één van onze andere titels?

Soorten online banners
Een banner lijkt op een advertentie in de papieren krant. Binnen vastgestelde formaten kunt u zelf een ontwerp maken. Of laat dat aan onze ontwerpers over. Een online banner met beweging valt extra goed op. Denk aan een kop die binnen komt vliegen of producten die verdwijnen en verschijnen.

U kunt kiezen uit twee soorten banners op onze nieuwswebsites: de leaderboard banner en de rectangle banner. De leaderboard is een smalle strook die bovenaan de pagina staat wanneer de website op een computer is geopend. De rectangle is bijna vierkant van vorm en staat, op een computerscherm, rechts van de nieuwsberichten. Opent u de website op uw telefoon? Dan staat de rectangle tussen de nieuwsberichten in.

Kosten van een online banner
Voor een online banner betaalt u per aantal vertoningen; het aantal keer dat de advertentie door iemand gezien is. Wilt u een banner op onze nieuwssite(s) plaatsen? Deze wordt maar liefst 100.000 keer vertoond voor een introductieprijs van slechts €100,-. Afhankelijk van het aantal bezoekers op de door u gekozen website kan de banner enkele dagen tot een aantal weken getoond worden. Haal het maximale uit uw advertenties door óók online bereik te creëren.

Meer weten over online adverteren? Ik help u hier graag bij! Stuur mij een e-mail: j.vlietstra@kmp.nl, bel mij op 06 - 51 72 80 34 of vul onderstaand formulier in.

Voor- en achternaam *:

E-mailadres *:

Telefoonnummer:

Uw branche:

Vraag/verzoek: