Johan Cahuzak
Johan Cahuzak

De column van Johan Cahuzak: Gun

Algemeen Column 169 keer gelezen

Gun

(Laat ik eerst melden dat ik vandaag meen wat ik zeg. Geen dubbele bodems deze keer.)

Wat een prachtig initiatief van Van der Valk Zaltbommel. Elke maand wordt er een bedrijf beloond met de 'Gouden Gunfactor'. En dan gaat het om een gratis borrel met collega's en waardevouchers waarmee je korting krijgt op de appelmoes en vanzelfsprekend de kers op de Van der Valktaart.

Natuurlijk, een handige zet om zo je bedrijf te promoten. Mij spreekt dat wel aan. En ook leuk dat de genomineerde zelf de volgende bofkont mag aanwijzen. Nu maar hopen dat die kortingsbonnen werkelijk iets voorstellen. En niet zoiets als: gratis achttiende en negentiende drankje mits er een vijfgangenmenu is besteld. Maar dat zal niet, zo is Van der Valk niet.

Leuk ook dat mevrouw Van der Ven van de gemeente Zaltbommel de eerste bofkont is. De mensen van Van der Valk spreken lovende woorden over haar: "Zij is een echte ambassadeur voor ons hotel. Ze heeft ons in de opstartfase zeker geholpen." Doorgaans hoor je andere geluiden over 'accountmanagers bedrijven' bij gemeenten. Die liggen dwars, snappen het niet en werken traag. Maar mevrouw Maaike geheel anders!

Ten slotte. Ik lees op dit moment Judas van Astrid Holleeder. Daar is gunfactor een heel ander woord, met een lugubere betekenis. Maar dat terzijde.

Johan Cahuzak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden