(foto: Richard van Hoek)

TTV Streefkerk rukt op naar tweede plaats

Sport 168 keer gelezen

STREEFKERK • Het thuistoernooi in de zomeravondcompetitie heeft de 680 kg-ploeg van touwtrekvereniging Streefkerk zaterdagavond de tweede plaats opgeleverd. In het algemeen klassement stegen de blauwhemden van 3 naar 2.

TTV Streefkerk won negen keer op rij, maar moest in de laatste trek haar meerdere erkennen in Valleitrekkers. De 680 kg-ploeg van Streefkerk rukte in het klassement eveneens op naar de tweede plek. Het verschil met koploper Valleitrekkers is 7 punten en met nummer 3 Veense Boys jeugd 11 punten. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan, waaronder de eerstvolgende op zaterdag 9 juli bij TTV Lagerwij in Renswoude.

Ervaring opdoen
Het Streefkerkse jeugdteam werd weliswaar laatste, maar deed veel ervaring op. Het zestal, met enkele oudgedienden, eindigde net boven de jeugdploeg op de tiende plaats.

Het recreantentoernooi (negen deelnemers) werd 's middags gewonnen door Ceet Streefkerk. De Lamme Klauw legde beslag op de tweede plaats en De Streefkerkse Kippies eindigde als derde.