• Het grootste gedeelte van de Sliedrecht Sport-selectie blijft ook volgend seizoen intact,
• Het grootste gedeelte van de Sliedrecht Sport-selectie blijft ook volgend seizoen intact, Foto: Peter Verheijen

Ana Rekar, Fleur Savelkoel, Kirsten Knip en Maureen van der Woude weg bij Sliedrecht Sport

Sport 588 keer gelezen

SLIEDRECHT • Ana Rekar, Fleur Savelkoel, Kirtsten Knip en Maureen van der Woude zullen volgend seizoen niet meer uitkomen voor landskampioen Sliedrecht Sport.

Ana Rekar hangt haar topvolleybaltenue aan de wilgen. Na vier jaar Sliedrecht Sport geeft ze voorrang aan haar maatschappelijke carrière. Dat geldt niet voor Fleur Savelkoel, Kirsten Knip en Maureen van der Woude, maar ook zij verlaten Sliedrecht Sport. Middenvrouw Van der Woude doet dat na één seizoen en Knip na een half seizoen (nadat ze eerder twee seizoenen voor Sliedrecht Sport uitkwam). Savelkoel heeft er vijf seizoenen in de Sliedrechtse hoofdmacht opzitten; goed voor vier landskampioenschappen, drie nationale bekers en vier Supercups.

Team blijft grotendeels intact
Na het nagenieten van het zesde landskampioenschap heeft Sliedrecht Sport inmiddels weer de blik op de toekomst gericht. Diverse speelsters zijn vastgelegd voor komend seizoen, waarbij het team dat de kampioenswedstrijd speelde grotendeels doorgaat.

Zo zullen in 2021-2022 aanvoerder Carlijn Ghijssen-Jans, spelverdeelster Rochelle Wopereis, diagonaal Jolijn de Haan, midden Denise de Kant en passer-loper Christie Wolt weer in het blauw-wit te bewonderen zijn. Hetzelfde geldt voor Kirsten Wessels (diagonaal), Julia Joosten (passer-loper), Pascalle Cnossen (midden) en Emma Rekar (libero).

Eerder werd al bekend dat de contracten met hoofdcoach Vera Koenen en assistent trainer-coach Mark Roper verlengd zijn tot aan het einde van volgend seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie