• Jeannet Hommel-Rozendaal met burgemeester Segers.
• Jeannet Hommel-Rozendaal met burgemeester Segers. Foto: Aangeleverd

Koninklijke Onderscheiding voor Jeannet Hommel-Rozendaal uit Schelluinen

Nieuws 938 keer gelezen

SCHELLUINEN • Burgemeester Theo Segers heeft op dinsdag 16 april een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw J.M. Hommel-Rozendaal.

Ze ontving deze tijdens de algemene ledenvergadering van de Vecon in Soesterberg, waar zij afscheid nam als voorzitter van de vereniging.

Economie
Jeannet Hommel-Rozendaal was ruim 25 jaar vrijwilliger voor de Vecon. Deze vereniging behartigt de belangen van economiedocenten in het voorgezet onderwijs, het middelbaar en hoger beroepsonderwijs.

Als vrijwilliger heeft zij diverse rollen vervuld. Zo was zij lid van het sectiebestuur bedrijfseconomie, daarna voorzitter van deze sectie en ten slotte voorzitter van het algemeen bestuur.

Belangrijke ontwikkelingen
Ze vertegenwoordigde de Vecon bij belangrijke landelijke bijeenkomsten. En ze was betrokken bij diverse belangrijke ontwikkelingen binnen de vereniging. Zo is zij één van de bedenkers van de Vecon Business School.

De Vecon Business School versterkt het ondernemerschapsonderwijs op het VO en MBO. In tien jaar tijd zijn meer dan zeventig scholen aangesloten en is het uitgegroeid tot een groot succes.

Jeannet Hommel-Rozendaal is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau tijdens haar afscheid als voorzitter van de Vecon bij de algemene ledenvergadering.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden