• Een artist impression van de nieuwe rotonde.
• Een artist impression van de nieuwe rotonde.

Afsluiting N216 vanwege aanleg rotonde tussen Goudriaan en Ottoland

Nieuws 10.849 keer gelezen

GOUDRIAAN • De N216 gaat van donderdag 25 april om 21.00 uur, tot maandag 6 mei om 6.00 uur dicht tussen de kruising met de N214 en de kruising met de Melkweg in Langerak.

De provincie Zuid-Holland realiseert in deze periode de nieuwe rotonde tussen Goudriaan en Ottoland. Voor het doorgaand verkeer zijn er verschillende omleidingsroutes. 

De route over de Melkweg, Boonevlietweg en Gorissenweg wordt ook gebruikt door het verkeer van het nabijgelegen industriepark. 

‘Hierdoor zal er meer groot vrachtverkeer op deze wegen rijden’, meldt de provincie. ‘Op de omleidingsroutes worden plekken gemaakt zodat het vrachtverkeer elkaar wanneer nodig kan passeren.’

Bushaltes Goudriaan buiten gebruik
Busvervoerder Qbuzz volgt ook de omleidingsroute over de Gorissenweg, Boonevlietweg en Melkweg. Daardoor zijn de bushaltes bij Goudriaan tijdelijk buiten gebruik.

Bij deze haltes hangt Qbuzz informatie op voor reizigers. Inwoners van Goudriaan kunnen in deze periode gebruik maken van de belbus. De belbus pendelt tussen de dichtstbijzijnde haltes.  

Werk aan Smoutjesweg
De gemeente Molenlanden gaat ook werkzaamheden uitvoeren aan de Smoutjesweg (ter hoogte van de brug over de Smoutjesvliet). De provincie heeft samen met de gemeente deze werkzaamheden afgestemd om zoveel mogelijk hinder te voorkomen. 

Het onderhoud aan de Smoutjesweg valt binnen de werkzaamheden aan de rotonde N216. Hierdoor is de periode van wegafsluiting korter.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden