Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Hokra uit Noordeloos uitgeroepen tot beste activatie bureau

Algemeen 1.163 keer gelezen

NOORDELOOS • Hokra is door FONK150 Best Agencies uitgeroepen tot het meest creatieve en efficiëntste activatiebureau van Nederland in de categorie middelgroot.

De samenstelling van de FONK150 Best Agencies is gebaseerd op een breed klanttevredenheidsonderzoek. Hierbij worden opdrachtgevers gevraagd om op twaalf aspecten, zoals snelheid, omgaan met briefings, inzet en service hun mening te geven.

Om in de top 150 te komen moeten bureaus gemiddeld een 8 of hoger scoren. De kernkwaliteiten creativiteit, effectiviteit en hoe goed doen ze het voor hun opdrachtgevers als business accelerator, wegen daarbij het zwaarst.

Hokra scoord op creativiteit een 9.25 , op effectiviteit een 8.87 en op business accelerator een 8.50. Hiermee behoort het bedrijf tot de top van Nederland.

Hokra is een bureau voor promotionele communicatie gespecialiseerd in merkactivatie, promotionele artikelen en marketing executie. Het bedrijf werkt voor opdrachtgevers als Interpolis, Hago Zorg, Cloetta, Dyson, Kon. Bam groep, Nationale Bomenbank, Aannemerij P. van Leeuwen, Hoek en Blok, SRA, Alklima, Johnson & Johnson Vision, Bouwcenter, MCB, Stichting BOOR, EFC en vele anderen.

Voor meer informatie: www.hokra.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden