Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Goede meubels voor een kleine prijs? Zo doe je dat

Algemeen 296 keer gelezen

Ben je op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en heb je alle meubelboulevards wel gezien en afgestruind? Ben je op pad gegaan om het betaalbare aanbod te vinden en heb je daartussen niet gevonden wat je zocht? Of is je oog op iets moois gevallen en verdween alle euforie na het omdraaien van het prijskaartje? 

De zoektocht naar goed, betaalbaar meubilair kan je heel wat onnodige stress opleveren. Maar wees niet getreurd! Want er zijn ook zeker kwaliteitsmeubels voor een kleine prijs te vinden.

Voordelige woonwinkels
Yes! Ze bestaan echt, die voordelige woonwinkels! Je moet misschien even op zoek gaan, maar als je ze eenmaal hebt gevonden wil je nooit meer anders. Een groot assortiment in betaalbare meubels, van hoekbanken en salontafels tot boekenkasten en fauteuils. Je vindt het er allemaal! Mooie meubels van een goede kwaliteit, en dus ook nog eens voor hele mooie prijzen. Maak hier echt even werk van en stop niet bij de eerste de beste winkel. Kijk dus echt even verder en je wordt beloond. 

Outletwinkels
Vind je de allerlaatste woontrends niet zo heel belangrijk? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij de verschillende outletwinkels.

Omdat de trends zo razendsnel gaan, blijven de goede meubels die niet tot de laatste woontrends en de nieuwste collecties horen vaak achter. Met als groot voordeel dat ze ook nog eens aanzienlijk worden afgeprijsd! Het aanbod in outlet meubels is vaak enorm en de kwaliteit is ontzettend goed. Een ideale oplossing als je graag geld wil besparen.

Tweedehands
Een route langs alle kringloopwinkels van Nederland uitstippelen is heus niet nodig. Tegenwoordig zijn er enorm veel winkels en webshops die tweedehands meubels verkopen. Vintage is namelijk altijd leuk! Maar soms zijn ze niet eens vintage en lijken ze nog zo goed als nieuw. Echt de moeite waard dus om eens een kijkje te nemen bij tweedehands winkels en de mooie parels die je tegenkomt er tussenuit te vissen.

Speciale acties en uitverkoop
Als je de luxe hebt om een beetje de tijd te nemen voor het inrichten van je huis omdat je niet met strakke planningen en deadlines te maken hebt? Dan zou je eens kunnen onderzoeken waar en wanneer er een uitverkoop is bij de woonwinkels.
Op feestdagen als Pasen of Pinksteren stunten winkels vaak met speciale acties en kortingen en is het dus hét perfecte moment om je slag te slaan! Soms geldt er zelfs een korting op het hele assortiment, of toevallig net op de eetkamerstoelen die jij nodig hebt. Geduld wordt beloond!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden