Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Winterkostactie CGK Nieuwpoort voor Lesbosreis

Algemeen 323 keer gelezen

NIEUWPOORT • Ook dit jaar hopen de verenigingen van de CGK Nieuwpoort met Kaarsjesavond weer de jaarlijkse winterkostactie te organiseren voor het goede doel.

Mocht de kaarsjesavond niet doorgaan, er kan in ieder geval genoten worden van onder andere heerlijke erwtensoep en grill- en rookworsten. Net als vorig jaar kan dit op bestelling. De opbrengst van de actie is dit jaar voor de reis van Annerieke van Vianen naar Lesbos. Zij zal daar, samen met een team, zorg dragen voor de meest kwetsbare mensen (mensen met fysieke problemen, psychische problemen en problematiek rondom seksueel geweld).

Bestellingen kunnen tot maandag 6 december 09.00 worden doorgegeven bij Annerieke van Vianen via 06-46687159 (appen of bellen) of anneriekevanvianen@hotmail.com.

Het gaat om heerlijke producten van Slagerij Zweistra: erwtensoep, rook- en grillworsten, kiprollade en beenham. Bestellingen kunnen 8 december van 14.00 tot 15.00 uur opgehaald worden aan de Hoogstraat 3 in Nieuwpoort of ze kunnen worden thuisbezorgd tussen 14.00 en 15.30 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie