Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan
ingezonden mededeling

Nieuwe apparatuur bij studio Fit4you

Algemeen 711 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • Elma Verduijn van Fit4you in Bleskensgraaf biedt klanten al bijna veertien jaar begeleiding bij het bevorderen en behouden van een fit en slank lijf. Het afgelopen half jaar investeerde de studio in nieuwe apparatuur.

Het allernieuwste paradepaardje van Fit4you is de vacuüm infra ligfiets. Deze is speciaal ontworpen om op een effectieve manier vet te verbranden. Elma: "Het is mogelijk om in 20 minuten 800 calorieën te verbranden, waardoor de gebruiker al snel resultaat ziet. We zijn hier nu een half jaar mee bezig en de resultaten zijn verbluffend. Ook bezitten we sinds kort een professioneel toestel voor lichaamsmassage, zeer gewild voor het verminderen van cellulitis. Het toestel is uitgerust met infrarood, verbetert de doorbloeding en is ook voor reumapatiënten effectief."

Fit4you inspireert jong en oud bij het realiseren van een fitte en gezonde levensstijl. "Veel klanten zijn al vanaf dag één trouwe bezoeker van onze studio. Er is voor iedereen een manier om je doel te bereiken." Een voorbeeld is slenderen. "Bij slenderen gaat het om versterking en versoepeling van de spieren. Er kan worden gekozen uit 48 houdingen op zes toestellen. Ook mensen met medische klachten zoals reuma, artritis, bekkeninstabiliteit en spieraandoeningen hebben dankzij de slendertoestellen de mogelijkheid om op een veilige manier aan hun conditie te werken. Deze toestellen zijn onlangs vanwege het grote succes vervangen door de allernieuwste versies, zodat we weer jaren in een behoefte kunnen voorzien."

Persoonlijke aandacht
Elma merkt dat ook steeds meer jonge mensen de weg vinden naar haar studio. "Dat komt mede door de gerichte persoonlijke aandacht en effectieve begeleiding. Favoriet is de slim belly, waarbij op basis van een uitgebreid onderzoek een figuurconcept is ontwikkeld waarmee je na enkele sessies al centimeters kwijt raakt bij je buik en je je huid zichtbaar verbetert."

De laatste jaren is Elma zich steeds meer gaan specialiseren door samen te werken met het Voedingscentrum. "Zo kan ik iedereen optimaal begeleiden, op weg naar een gezond voedingspatroon. Ook is Fit4you een samenwerkingsverband aangegaan met bedrijfsfitness Nederland, waardoor het mogelijk is om via je werkgever te sporten met korting." Meer informatie over de studio is te vinden op: www.Fit4you.club. Het maken van een vrijblijvende afspraak kan via: 0184-693939 of 0646960443 (Elma Verduijn).

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie