• Klarinettist Peter Habraken.
• Klarinettist Peter Habraken. Foto: Peter Boermans

LiveMusic SummerCafé met klarinettist Peter Habraken

Algemeen 228 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Zondag 25 augustus organiseert de Alblasserdamse band Multi-Music weer het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat In de Wilg in Oud-Alblas.

Multi-Music treedt dit zomerseizoen nog twee keer op en elke keer zullen er ook gastoptredens zijn van zangers, zangeressen en diverse muzikanten.

De vaste ploeg van Multi-Music bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, bassist Marcel Perik, vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Peter Boermans. Voor de zang is er al vele jaren lang Iris Boermans aanwezig en inmiddels ook haar nichtje Nicole Foree.

Peter Habraken speelt dit keer mee als gast op klarinet. Peter is beroepsmuzikant en heeft maar liefst drie einddiploma's van het conservatorium in Den Haag en wel voor klarinet klassiek en klarinet jazz, maar ook nog dirigent. Gelukkig maakt hij elk seizoen wat tijd vrij om met MultiMusic mee te spelen in het LiveMusic SummerCafé.

Voor dit seizoen is het programma behalve aanstaande zondag 25 augustus alleen nog op zondag 8 september met als gast violist Nathan Hol. Peter Habraken is er dan ook weer bij.

Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor 17,50 euro per persoon, reserveren is wel aanbevolen bij restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, Oud-Alblas. Dit kan via 0184-692770. De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie