Afbeelding

Brandweer Hardinxveld organiseert twee wedstrijden

1 mrt, 08:00 Algemeen 400 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • Op zaterdag 9 maart organiseert het brandweerkorps Hardinxveld-Giessendam de selectiewedstrijden voor de provinciale wedstrijden van het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comite´, in aanloop naar de Gewestelijke en Landelijke wedstrijden medio dit jaar.

Tijdens deze dag zullen 20 brandweerkorpsen uit de provincie Zuid-Holland te gast zijn in het rivierendorp. Op twee verschillende wedstrijdbanen zullen de deelnemers een poging doen om de volgende speelronde te behalen.

"Het korps van Hardinxveld-Giessendam is een ervaren korps als het gaat om deelnemen en organiseren. Zij hebben de afgelopen jaren in alle klassen meegedaan en weten wat er bij de organisatie komt kijken" aldus Minka Honders-de Grunt, Provinciaal Coo¨rdinator Vaardigheidstoetsen Zuid-Holland.

Om 07.45 uur zullen de brandweerkorpsen Herkingen en Heinenoord starten met de wedstrijden.

De laatste korpsen zullen omstreeks 16.55 uur starten met hun optreden.

Omdat het voor de deelnemende ploegen niet bekend is welk scenario ze voorgeschoteld krijgen, mag de locatie nog niet vermeld worden.

Bezoekers zijn welkom bij de brandweerkazerne aan de Rijnstraat 1c. Daar zal men verwezen worden naar de wedstrijdlocatie.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie