Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Twee bedrijven uit Oud-Alblas geselecteerd voor beste bedrijfsfilm

9 jan, 08:00 Algemeen 2.077 keer gelezen

OUD-ALBLAS • De bedrijven Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf BV en M. Damsteegt BV uit Oud-Alblas zijn door Cumela Nederland geselecteerd voor de vakprijs 'Beste Bedrijfsfilm'.

Op donderdag 10 januari, tijdens de Cumela Inspiratiedagen, wordt de winnaar van de vakprijs én publieksprijs bekend gemaakt tijdens het bedrijfsfilmfestival van Cumela Nederland. De bedrijfsfilms tonen hoe veelzijdig en professioneel ondernemers in groen, grond en infra zijn.

De organisator van het festival Cumela Nederland (een brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra) heeft de afgelopen periode tientallen films van haar leden ontvangen. Na de voorselectie zijn er negen bedrijfsfilms geselecteerd die kans maken op de prijzen.

Prijzen
De vakjury, bestaande uit Rob Urgert (programmamaker en cabaretier), Herbert van Regteren (voorzitter Jongerenbestuur Cumela Nederland) Anne Marie Hazenberg (NewMediaBrains) en Toon van der Stok (hoofdredacteur Grondig) kiezen de Beste Bedrijfsfilm 2019. De leden van Cumela Nederland bepalen wie de winnaar van de publieksprijs wordt.

Cumela Inspiratiedagen
Het bedrijfsfilmfestival van Cumela maakt onderdeel uit van de Inspiratiedagen. Dit jaarlijkse tweedaagse ledenevenement vindt op 9 en 10 januari 2019 plaats in Egmond aan Zee. Dit jaar zijn er 350 ondernemers aanwezig.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie