• De ondernemers heffen het glas op Business Open Noordeloos.
• De ondernemers heffen het glas op Business Open Noordeloos. Foto: Geurt Mouthaan

Toost op officiële start Business Open Noordeloos

6 nov, 11:00 Algemeen 310 keer gelezen

NOORDELOOS • Het glas met champagne kon donderdagochtend worden geheven op de officiële start van Business Open Noordeloos. Ondernemers uit Gorinchem, de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden kunnen bij dit nieuwe netwerkontbijt in Noordeloos aanschuiven om hun netwerk verder uit te breiden.

Onder het genot van een ontbijt en tegen de achtergrond van de strak gemaaide golfbaan van 9Par3 ontmoeten ondernemende professionals elkaar om zo op zoek te gaan naar interessante contacten binnen elkaars netwerk. Er vonden al enkele bijeenkomsten plaats op de sfeervolle Maria Johanna Hoeve, maar donderdag was het tijd voor het officiële startsein.

Bijzonder aan de locatie van Business Open Noordeloos is niet alleen uit uitzicht op de golfbaan, maar ook de mogelijkheid om via het netwerkontbijt te golfen, golfles te nemen of een event hier op te zetten.

Animo
"De animo is groot", vertelt voorzitter Daniel Seesink, eigenaar van Bewust Zoo! uit Gorinchem. "Gemiddeld komen er per ontbijt zo'n zeventien deelnemers. Een aantal van hen is lid en meerdere van hen nemen een gast mee." Zo ook deze ochtend. Leden en gasten krijgen de gelegenheid om in een korte pitch te vertellen wat hun bedrijf doet en wat hun zoekvraag is.

Zo nodigt Bart Sanders van Barts Maatpakken uit Vianen collega-ondernemers uit om eens langs te komen voor advies over pakken op maat. En ook Rebecca Versluis van MKB-personeel uit Leerbroek gaat graag het gesprek aan. "Wij willen eigenaren van bedrijven helpen om meer uit hun personeel te halen."

Breedte
Opvallend is de breedte van de branches die vertegenwoordigd zijn bij Business Open Noordeloos. De visitekaartjes die uitgedeeld worden, tonen onder meer een advocaat, een interieuradviseur, een ontwerpstudio en een bedrijf in camerabewakingssystemen. Daniel Seesink: "Vanuit elke branche kan maar één onderneming aanschuiven. Daarmee voorkomen we interne concurrentie."

Medeoprichter van Business Open, Rein Korthals Altes, licht toe wat het oplevert wanneer je effectief gebruikmaakt van de andere leden en het daar achter liggende netwerk: "Onze leden zijn allemaal bereid om elkaar te helpen aan contacten binnen hun netwerk. Zo zit je feitelijk dus niet met twintig relaties, maar met een veelvoud daarvan aan tafel."

Aanmelden
Lid worden van Business Open Noordeloos is mogelijk. Aanmelden voor deelname of verkrijgen van meer informatie kan via e-mail op noordeloos@businessopen.nl. Het ontbijt begint om 8.00 uur en eindigt om 9.30 uur. Golfbaan Noordeloos is gelegen aan de Nieuwendijk 20 in Noordeloos.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie