Afbeelding

Henk Oudshoorn uit Streefkerk leidt clubheldverkiezing

Algemeen 774 keer gelezen

STREEFKERK • Henk Oudshoorn uit Streefkerk gaat aan de leiding in de tussenstand van de verkiezing van Clubheld van de Amateursport.

Deze verkiezing wordt georganiseerd door een aantal grote dagbladen. Tijdens de bekendmaking van de eerste tussenstand bleek dat in de gemeente Molenwaard Henk Oudshoorn op de eerste plaats staat.

Henk is 71 jaar en ongeneeslijk ziek, maar verricht desondanks dagelijks activiteiten voor een klein groep enthousiaste amazones. Hij is blij met de voorlopig eerste plaats, maar realiseert zich dat het met tien leden van Paardensport Nieuwe Opzet Stal Norwind moeilijk opboksen is tegen veel grotere verenigingen.

Hij hoopt dat streekgenoten en paardenliefhebbers bereid zijn nog even te stemmen op www.clubheld2017.nl. De landelijke winnaar verdient 10.000 euro voor zijn club en daar kan voor de Arabische Volbloed paarden van Henk veel mee gedaan worden.

Uit Molenwaard doen mee: Geert Ouweneel - VV Groot-Ammers; Dionne van Est - Vv de zwerver; Henk Oudshoorn - Paardensport Nieuwe Opzet Stal Norwin; Eva Bakker - Gymnastiekvereniging WIK; Janneke Huisman - vv Nieuw-Lekkerland; Aart Stout - VV Nieuw-Lekkerland; Ab van Driel - De Zwerver; Cris den Haak - vv Streefkerk; Huig Besten - vv Nieuw-Lekkerland; Cor van Aken - VC WIK; Sigrid de Wit - VVAC; Sjaak van Langedoen - VVAC; Tommy Viveen - VVAC; Mathijs de Hoop - VVAC

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden