Afbeelding

Nieuwe keuken voor Museum De Koperen Knop

13 okt, 11:00 Algemeen 202 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • Keukenhof Sliedrecht heeft Museum De Koperen Knop een complete nieuwe keuken geschonken.

Dankzij deze projectsponsoring is het museum in staat om de revitalisering van het museumcafé te realiseren. Op dit moment wordt gewerkt aan de volgende fase, die nog dit jaar gerealiseerd moet zijn. Ook Luxaflex Nederland zal bijdragen aan het museumcafé  door nieuwe zonne- en vliegengordijnen te sponsoren.

Het museumcafé staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling bij het bezoekerspubliek. Maar het werd steeds duidelijker dat deze ruimte aanpassing behoefde. Veel van de inrichting is meer dan 25 jaar oud en past niet meer echt bij de wensen en eisen anno 2017. Dat is de aanleiding geweest om een projectplan te maken en daar na het vinden van de financiering uitvoering aan te geven.

Die financiering bleek vrij snel gerealiseerd te zijn, doordat er van alle kanten gratis advisering en materialen werden aangeboden.

Het museumcafé heeft het hele jaar door een belangrijke aanvullende functie voor het museum en daarom is gezocht naar materialen, die enerzijds sfeer verhogend werken en anderzijds een goede kwaliteit waarborgen. Dat geldt ook voor de consumpties die in het museumcafé verkrijgbaar zijn: verschillende soorten koffie en thee, een uitgebreid assortiment frisdranken en vooral ook veel verse koeken en dergelijke.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie