Afbeelding

Herfstfeest op biologische boerderij in Noordeloos

10 okt, 14:00 Algemeen 855 keer gelezen

NOORDELOOS • Op de biologische boerderij van de families Slob en Lakerveld aan de Tiendweg 4 in Nordeloos wordt op zaterdag 21 oktober Herfstfeest gevierd. De dag zal van 10.00 tot 16.00 uur bol staan van verschillende activiteiten.

Op het herfstfeest ontdekken bezoekers met de 'Tour du Boer' alles over het biologische bedrijf en de bijzondere manier van produceren in combinatie met natuurbeheer.

Ook de kinderen kunnen op de boerderij hun hart ophalen. Speciaal voor hen is er een speurtocht uitgezet. Daarnaast mogen ze de kalfjes aaien, pony rijden, een waskaarsje maken bij de imker of gewoon lekker spelen in het hooi.

Er zal een proeverij zijn van Blaarkop ossenvlees en lamsvlees en ook van biologische kaas en honing. Deze producten zijn op deze dag ook te koop net als ambachtelijke wolproducten gemaakt van de wol van onze schapen. De Blaarkop-ossen van de boerderij grazen gedurende het jaar op de uiterwaarden van de Lek bij Vianen, waar ze genieten van alle ruimte, lekker grazen in het kruidenrijke grasland en soms zelfs een duik nemen in de Lek.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie