Foto: Ton de Bruin
Foto: Ton de Bruin Foto: Ton de Bruin

Opnames van Pipo de Clown in Nieuwpoort

12 sep, 13:00 Algemeen 1.499 keer gelezen

NIEUWPOORT • In Nieuwpoort zijn maandag de opnames geweest voor de nieuwe tv-serie van Pipo de Clown, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment, een bedrijf uit de Alblasserwaard.

Samen met zijn vrouw Mammaloe, hun vriend Klukkluk en de Dikke Deur staat Pipo een reeks aan gloednieuwe, spannende avonturen te wachten, waarvan één in het Zuid-Hollandse stadje plaatsvindt.

Al vroeg in de ochtend reed de wiebelwagen met Pipo de Clown, Mammaloe en Klukkluk door de straten van het pittoreske Zuid-Hollandse Nieuwpoort. In elke aflevering van de tv-serie bezoeken Pipo en zijn reisgenoten een gemeente in Nederland, op zoek naar de meest unieke plekjes van de streek. Na Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt in Groot-Ammers was vandaag Nieuwpoort aan de beurt.

"Het is natuurlijk te gek dat wij als Molenwaards bedrijf in onze eigen gemeente een serie kunnen opnemen en daarmee de prachtige streek op televisie kunnen laten zien", aldus Michael van Hoorne, producent van de tv-serie Pipo de Clown.

Waar Pipo vanaf de jaren vijftig hele gezinnen aan de buis gekluisterd hield, zullen vanaf nu vooral de kleuters genieten van Pipo's avonturen en de malle fratsen van Klukluk. Maar uiteraard wordt de rest van het gezin veelvuldig geprikkeld mee te kijken en zal menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar eigen kindertijd.

Vanaf half oktober is Pipo de Clown te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Foto: Ton de Bruin
Foto: Ton de Bruin
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie