The Rotations, met v.l.n.r Paul Matthijssen, Ben Bochanen, Bas den Otter, Rieks Zuiderbaan, Yvonne Bochanen, Jan Bieren.
The Rotations, met v.l.n.r Paul Matthijssen, Ben Bochanen, Bas den Otter, Rieks Zuiderbaan, Yvonne Bochanen, Jan Bieren.

LiveMusic SummerCafé met gastoptreden van The Rotations

19 aug, 12:00 Algemeen 355 keer gelezen

De Alblasserdamse band MultiMusic speelt zondag 27 augustus, voor de laatste keer dit zomerseizoen, op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud-Alblas.

Dit keer gebeurt dat in samenwerking met de populaire regionale Rockband The Rotations met zangeres Yvonne Bochanen. Deze band bestaat al meer dan 40 jaar en heeft nog steeds een groot aantal trouwe fans in de Alblasserdamse regio, zodat het vooral bij mooi weer vast wel druk kan worden op het terras van de Kat in de Wilg.

Multi-Music en The Rotations staan zondag allebei opgesteld op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas en gaan ieder twee sets muziek spelen. Beide bands spelen hun eigen stijl easy listening muziek, voornamelijk bekende nummers uit de jaren 1960-2000.

Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor slechts € 17,50 per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen.

Restaurant De Kat in de Wilg, gevestigd aan de Peperstraat 28 in Oud-Alblas is bereikbaar via 0184-692770. De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

In de wintermaanden organiseert Multi-Music ook dit jaar weer het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. De datums zullen binnenkort worden gepubliceerd.

Foto: The Rotations, met v.l.n.r Paul Matthijssen, Ben Bochanen, Bas den Otter, Rieks Zuiderbaan, Yvonne Bochanen, Jan Bieren.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie