Afbeelding
Foto: ZHZ Actueel
update

Vrachtwagen stort van A15-viaduct in Gorinchem; bestelbusje botst er tegenaan

112 18.355 keer gelezen

GORINCHEM •  Een vrachtwagen, die op de A15 bij Gorinchem reed, is maandagochtend van de weg geraakt, van een viaduct gestort en op de Zandkade terecht gekomen. 

Daar reed op dat moment een busje. Het busje is in botsing gekomen met de vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen kon op eigen kracht uit het voertuig komen, de bestuurder van de bestelbus moest bevrijd worden door de hulpdiensten. Zij zijn met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de A15 richting Nijmegen werd de rechterrijstrook afgesloten. Achter het ongeluk stond een file van zo’n zeventig minuten. Verkeer richting Gorinchem werd vanaf knooppunt Ridderkerk-Zuid omgeleid via de A16, A59 en A27. De weg werd begin van de middag weer vrijgegeven.

De vrachtauto en bestelauto waren rond 14.00 uur geborgen. De wegen zijn vrijgegeven en weer begaanbaar voor het verkeer. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het verkeersongeval.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie