Afbeelding

Wasko's peuterspeelzaal van start in Goudriaan

Algemeen 1.045 keer gelezen

GOUDRIAAN • Wasko Kinderopvang start op woensdag 1 februari met een peuterspeelzaal in haar locatie 'Alles Kids' aan de Van Gentstraat 13 in Goudriaan.

In Goudriaan is nog geen peuterspeelzaal. Wasko voldoet hiermee aan de wensen van ouders om naast dag- en buitenschoolse opvang ook peuterspeelzaal aan te bieden. De peuterspeelzaal is geopend op woensdag- en vrijdagochtend van 08.30 tot 11.15 uur voor kinderen van twee jaar en drie maanden tot vier jaar.

"Als kinderen twee jaar zijn, dan willen ze de wereld ontdekken. Dat kan in deze peuterspeelzaal. Alles Kids is een leuke en uitdagende ontmoetingsplek waar peuters vrijuit kunnen spelen met leeftijdsgenootjes die ze meestal op de basisschool weer tegenkomen", aldus Kirsten Viveen, team leidster Wasko.

"Ze leren spelenderwijs omgaan met elkaar en een groep. We wisselen knutselen af met buitenspelen en kringgesprekken en stimuleren kinderen in hun taalontwikkeling, zelfredzaamheid en op het sociale vlak. Dit is een prima voorbereiding voor de basisschool naar keuze."

De peuterspeelzaal valt onder de wet Kinderopvang. Ouders komen dan ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Een combinatie van dag- en peuteropvang is ook mogelijk. Voor meer informatie: 06-11591979.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden